Over Lau van Haren logistics & coldstores

Een betrouwbare logistieke partner in de food industrie

U geeft uw product niet zomaar uit handen, dat doet u alleen als u te maken heeft met een betrouwbare logistieke partner die uw product als zijn product beschouwd.

Transportbedrijf sinds 1929

Al vanaf de oprichting in 1929 verzorgt Lau van Haren het transport voor haar klanten in de foodindustrie. Later is daar koel- en vriesopslag bij gekomen. Sindsdien verzorgt Lau van Haren voor tal van bedrijven de warehousing, het verpakken, het invriezen, de orderpick en de distributie van diepvriesproducten.

Koel- en vriesopslag

Door onze jarenlange ervaring met de opslag van zeer uiteenlopende koel- en diepvriesproducten is kwaliteitszorg voor ons vanzelfsprekend.

HACCP - BRC, BIO & AEO gecertificeerd

Onberispelijke hygiëne staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets zijn wij HACCP – BRC (storage and distribution), BIO en AEO gecertificeerd.

Dankzij hoogwaardige installaties en permanente, automatische bewakingssystemen houden wij uw producten beter, veiliger en langer op peil. Met gedreven en vakbekwame medewerkers, die gedisciplineerd en flexibel zijn, staan wij altijd voor u klaar.

Logistieke dienstverlening

"Daarom kiest
u voor
Lau van Haren"

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit: opslag, cross-docking, inpakken, invriezen, orderpicken, etiketteren, transport en distributie. Wij verlenen onze logistieke diensten aan producenten, handelaren en eindgebruikers uit de gehele keten van de food industrie.

Duurzaam ondernemen

Als grootverbruiker van elektriciteit doen wij er alles aan om energie te besparen. Zo hebben wij ons in het verleden verbonden aan de MJA. Dit is een afspraak tussen bedrijfsleven en overheid waarbij het bedrijf middels jaarlijkse rapportage aantoont min. 2% per jaar te besparen op energie.
Lees verder...

Lau van Haren door de jaren heen

Vraag het aan de logistieke specialisten

Logistiek van A tot Z. De eerste tot de laatste stap.